duminică, 7 octombrie 2012


                 

                                               Ne-am imaginat ...




                                               Ne-am imaginat in evolutia viului, in aparitia constiintei ori in formulele eterice ale divinului o cale de urmat in univers, o cauza a transformarilor si totodata un efect al lor.

                                              Dar daca nu exista un premiu pentru evolutia viului, ci scopul acesteia este doar sa catalizeze o evolutie mult mai rafinata, mai profunda, cu vibratii extrem de subtile, infinit de vizibila si invizibila, si anume, evolutia geometriei... De la moleculele randuitoare ale celulei pana la moleculele randuitoare ale universului, totul e geometrie. Fizica e sclava geometriei, energia insasi, intr-o anumita masura, e sclava geometriei.

                                              Raportandu-ne la o astfel de intelegere, a fi fericit nu mai e o problema metafizica, ci  una geometrica si tine de stiinta modelarii unui destin pe tiparul sau sacru. Evident nu este o stiinta a masurarii liniilor, suprafetelor si volumelor, ci a interconectarii energiilor integratoare din toate acestea.

                                             A urma un tipar sacru inseamna a te aseza in sensul schimbarilor din univers, in acel rost individual care sustine si amplifica miscarea a toate cate sunt.



                                     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu