duminică, 14 octombrie 2012



                         Genele reactioneaza vietii





                          Prima viziune stiintifica pe care am avut-o asupra genelor a fost aceea ca ele ne controleaza viata, codand, detinand informatia necesara pentru producerea de proteine vitale functionarii organismului.

                         Apoi am descoperit ca aceleasi gene se comporta diferit in functie de mediul inconjurator si ca activitatea lor poate fi influentata in mod radical de catre factori externi. Cum gena reactioneaza vietii inseamna ca noi trebuie sa aducem in fata genei acel "ceva" care sa o determine sa produca raspunsul pe care il dorim.
 
                        Desigur, mai e mult de mers pana a ne putea controla, in intregime, propria genetica. Dar comportamentul genelor de a iesi in intampinarea vietii, ne obliga pe noi de a fi mai constienti de "viata" pe care o oferim acestor structuri, pentru ca fiecare gand pe care il gandim si fiecare cuvant pe care il rostim inseamna campuri morfogenetice, reactii fizico-chimice, dimensiuni energetice, bioenergetice si electromagnetice, care influenteaza functia genetica.

                           Fiecare privire pe care o indreptam intr-o anumita directie, impreuna cu informatia culeasa de acolo,  cu asimilarea ei in subconstient, cu interpretarea ei cerebrala, inseamna, in acelasi timp, mediu de viata pentru gene, mediu din care ele culeg raspunsurile pentru a reactiona intr-un anumit fel.

                      Si aceasta reactie este fructul care ne face viata mai dulce sau mai amara...




                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu