luni, 1 octombrie 2012


                               
                                   Exista o legatura fundamentala intre sunet si viata



                                   Exista o legatura fundamentala intre sunet si viata. Frecventele cuvintelor, muzicii, fondului sonor ambiental intra in rezonanta cu frecventa corpului nostru energetic, cu frecventa celulelor, cu frecventele genelor...Si tot acest camp vibratoriu devine un spatiu generator de pace si armonie,  sau dimpotriva, un taram al razboiului, al descompunerii, al bolii...

                                  Astfel  muzica pe care o ascultam nu e intamplatoare si chiar de la un moment dat,  nu noi o alegem pe ea, ci ea ne alege pe noi. Muzica agresiva creeaza in fiinta noastra vibratii negative care pun stapanire pe fiziologia celulelor, determinandu-le treptat sa-si doreasca numai acel tip de hrana. Acelasi lucru se intampla si cu muzica buna, dar in sens pozitiv, cu limbajul folosit, cu solutiile adoptate in habitatul nostru sonor, toate sunetele mediului in care traim fiind in relatie imediata si profunda cu fiinta noastra fizica, energetica, spirituala.

                                   Iar cei care conduc astazi lumea se folosesc de acest lucru pentru a-si crea o armata de slugi obediente si bolnave. Limbajul violent, muzica agresiva si zgomotoasa, cuvintele triviale, abrevierile licentioase si ordinare, mutilarea limbilor nationale, mass-media audiovizuala, sunt doar cateva din formulele negative sonore care pun stapanire, dirijata, pe viata noastra.

                                  Acest atac are un  efect evident: coboara  vibratiile celulelor la niveluri inferioare, afecteaza functionarea  genelor, perturba comunicarea intra si intercelulara, pemitand aparitia cancerelor de diferite tipuri, a tulburarilor nervoase, a epuizarii energetice a organismului, pregatindu-ne pentru o viata de mutilati axiologic, cu permanente afectiuni fizice, haituiti ontologic de lipsa de comunicare armonioasa dintre noi si din interiorul nostru.

                                 Si ce e mai trist, atunci cand o persoana tipa catre o alta, ea de fapt tipa si la tine. Atunci cand cineva asculta o muzica proasta , si tu o asculti. Cand cineva mutileaza un cuvant, si tu suferi. Si acest lucru nu pare usor de oprit.




                                 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu