duminică, 14 octombrie 2012

                             

                                        Pe masura ce creste dependenta





                                        Pe masura ce creste dependenta noastra de tehnologie si in special de tehnologia comunicarii, scade dependenta fata de fiinta launtrica. Desfacandu-ne legatura cu adancul ne lasam purtati intr-o deriva permanenta, usoara, superficiala si absurda.
                                        Dar si placuta. E atat de simplu sa suni pe cineva pe mobil si sa te minti ca ai o legatura cu el...E atat de simplu sa te plimbi pe internet si sa te crezi ancorat in cunoastere...Sa faci o fotografie digitala si sa crezi ca ai surprins pentru totdeauna lumea...Sa faci un RMN si sa te iluzionezi ca ai descoperit boala.
                                       Tehnologia e necesara si inevitabila, iar cei care o controleaza ii cunosc foarte bine efectele: ca si un drog, creeaza dependenta, tot ca si un drog, ne epuizeaza resursele financiare si tot ca un drog, nascoceste o lume imaginara, mai puternica decat cea reala, distrugandu-ne identitatea.
                                      Si contiunui sa cred ca orice castig indiferent cat ar fi el de mare, in afara, niciodata nu va putea egala chiar si cea mai mica evolutie dinauntru.
                                     



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu