marți, 9 octombrie 2012

                                 

                                                    Oameni politici murdari, bancheri...





                                                    Oameni politici murdari, bancheri, mari afaceristi, organizatii guvernamentale, politice, secrete... nu sunt toate acestea creatia noastra? A ceva dinauntru care a abandonat legitatile naturale ale fiintei lasand-o prada fricii si inertiei?

                                                    A incercat cineva sa isi rupa certificatul de nastere, permisul de conducere, chitantele de la fisc, actele de studii, toate aceste adevaruri artificiale prin care acceptam supunere neconditionata unui sistem, unui proprietar? Noi, cei nascuti liberi si cu dreptul natural de a ne cauta fericirea pe aceasta planeta din univers?

                                                   Nu sunt toti tiranii lumi crescuti din adancul fricii noastre. din adancul ignorantei si al lacomiei? Nu traim impreuna intre zidurile unei inchisori pe care am acceptat-o tacit din lasitate si indiferenta? Nu ii alegem noi pe cei care se ridica ierarhic si birocratic deasupra noastra, diminuandu-ne si mai mult drepturile, furandu-ne si mai mult libertatea, iar noi, continuand sa ne lasam jefuiti de adevarata identitate?

                                                    Adevarata identitate? Sa fie altceva decat locul de munca, apartenenta la un anumit statut familial, social, religios...? Sa fie altceva  decat frica de a ne gandi drept fiinte libere? Sa fie altceva decat lancezeala muribunda intr-o societate sclavagista? Altceva decat lacomia de a ajunge ca ei, ei, creatia mortii noastre launtrice?

                                                    Ne nastem liberi si toate lanturile le primim apoi de la cei care ne nasc, ne educa, ne mint ca ne slujesc. Si acceptam aceste lanturi, pe deplin convinsi ca acesta e singurul viitor posibil...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu