marți, 5 februarie 2013



                                         Cine cauta fericirea...



                                        Cine cauta fericirea e deja pornit pe un drum gresit...Nu mai conteaza cate lucruri va dobandi de-acum inainte, cate  noi intamplari ii vor infierbanta inima, cate victorii, satisfactii si imbratisari va primi de la viata...Totul e deja in zadar...

                                        Cu fericirea te nasti, asa cum te nasti cu plamani. Cu ei respiri. Cu ea traiesti. Dar cei din jurul tau nu iti spun adevarul. Ei iti spun ca trebuie sa te lupti pentru fericire, trebuie sa inveti pentru ea, trebuie sa muncesti pentru ea.  Ei vor sa traiesti fericirea pe care ei si-o doresc. Ei vor ca tu sa castigi toate luptele lor pierdute. Ei iti poruncesc ca fericirea e altundeva, pentru ca le e frica sa recunoasca cat de usor au vandut-o pe a lor.

                                        Fericirea nu ti-o poate lua nimeni. Nici persoana pe care o iubesti si te paraseste, nici lucrurile pe care ti le doresti si nu ai puterea financiara sa le cumperi, nici visele peste a caror pulbere viata va calca repede si usor. Toate aceste lucruri se intampla pentru ca tu le dai lor fericirea ta, pentru ca faci cu ele un schimb, un negot, un compromis.

                                       Pentru ca toti din jurul tau iti promit fericirea altcandva si nu acum. Pentru ca a fi fericit acum e in contradictie cu tot ce au invatat ei despre viata.

                                        Si tu ii urmezi pe ei, si nu pe tine...




                                 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu