sâmbătă, 9 martie 2013




                                                      Riduri existentiale



                                                   E indeajuns sa stii ca indiferent inspre ce te indrepti, vii si mergi doar catre tine. Ca nu conteaza ce drum alegi, pentru ca nu tu decizi, nu conteaza unde te nasti, cu ce lanturi, cu ce vise, nu conteaza nimic din toate lucrurile pentru care esti gata chiar si sa mori si-ti daruiesc pe rand, cand disperare, cand extaz.

                                                   E indeajuns sa stii ca mergi catre tine chiar si atunci cand toate ti se naruie si in mormanul de daramaturi nu mai e nimic bun pentru maine.

                                                   Suntem intr-atat de mici incat e indeajuns sa nu stii nimic ori sa stii totul si nu este nici un lucru pe care sa-l poti schimba si care sa nu fie, deja, acolo  pregatit ca sa-l schimbi. Si, intr-un fel, suntem atat de puternici...ca atunci, cand mergi spre tine, si intotdeauna mergi spre tine, nici o forta, nu e nascuta inca, pentru a te opri.

                                                   Viata nu e drumul dintre nastere si moarte si nici asa cum cred pesimistii, doar o scurta pauza, in moarte. Viata e singura forma de manifestare din univers, atata doar, ca noi vedem, prea putin din ea.



         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu