joi, 2 mai 2013








                                          Masurile marunte ale destinului nostru






                                           Uneori, printre umbre si umbre venite din trecut ca un stavilar, dar si pavaza pentru maine, uneori se strecoara un alt fel de intunecime despre a carei sursa nu sti nimic, nu banui nimic, nu scornesti nicio intrebare. Mai mult chiar, o lasi sa fie alaturi de tine, sa creasca cu iluziile tale, sa inchirieze o parte din destinul tau fara sa-i ceri nimic, fara sa-i reprosezi nimic, fara teama ca ar putea intr-o zi sa te inlocuiasca…

                                          E un joc, o complicitate ascunsa, un parteneriat cu o energie pe care nu o intelegi, nici malefica, nici bine randuitoare, o alternativa la destramarea ireversibila a ceea ce stii despre tine, dar o alternativa pe care nu ai curajul sa o folosesti.

                                          De fapt, legatura ta cu ea e doar o acceptare, si nu un lucru in comun, e ca o haina veche pe care o tii in garderoba gandindu-te ca o vei mai folosi candva, fara sa accepti ca nu doar ea devine anacronica, ci insasi mulajul destinului tau devine amprenta unei intamplari despre care nu ai habar.

                                         Si ce ma intriga in toata aceasta poveste e misterul care inchide o putere fara masura, in masurile marunte ale unui destin omenesc.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu